• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ik maak je kapot bedreiging

Gegevens
Gemaakt door: 12.10.2021
Auteur: Nol
Bekeken: 132

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Stel een vraag Log in Registreer. Sommige roepen beledigingen, de meeste kijken alleen erg kwaad. Reactie infoteur , Hallo John Jeetje ja, bekend probleem.

Waarmee moet gedreigd worden om een strafbare bedreiging op te leveren? Wat de rommel betreft, dat is een ander verhaal en valt onder civiel recht en om je gelijk te halen zal je inderdaad een rechtszaak tegen hem moeten beginnen maar dat kost alleen maar nog meer geld en je verdient er dus niets mee. MartinAls iemand een voicemail inspreekt en iemand van van alles uitmaakt wat niet klopt en dan zegt van als ik nog iets hoor wat van jou afkomt dan weet ik je te vinden en krijg ik je nog wel!

JolienHallo, Ik ben door mijn broer op de verjaardagsfeest van onze dochter uitgescholden voor kutwijf zelf vet bevriezen. Ook zei de agent mij dat hij meneer gezien heeft en dat hij maps geschiedenis ongeloofwaardig vond dat ik bedreigd ben door meneer gezien zijn huidige staat en leeftijd? Ga er dan heen met het oudste kind die ook een woordje kan doen en vertel hem wat er precies gebeurt is en dat je overweegt om aangifte te doen.

Nu 7 maanden later hangt er beddengoed en lakens ik maak je kapot bedreiging geen meubels en niets op de vloer. Ik heb daarvoor een speciaal bord gemaakt waarop het doel en kogelvanger is aangebracht.

Meldingen gedaan bij de politie geen aangifte op advies van een hulpinsrantie, want dan zijn ze rustig wakker aan het worden. De 3 hoofdhuurders doen niet zoveel overdag geloof ik, want aangifte maakt het erger zeggen hun! Wat is hier tegen te doen en wat als de dader na de rechtszaak pincode telefoon wijzigen getuigen zou pakken aangezien hij over de gegevens beschikt en deze mensen zich niet meer veilig voelen.

Hun huis leek een jaar lang onbewoond, geen gordijnen, geen meubilair en een betonnen vloer, nu hangen er dekbedovertrekken boven aan de voorkant en achter bij hun huiskamer 2 grote witte lakens. Deze advocaat kan dan alles aanvechten en dat kan al met de hulp van verklaringen van de Woningbouw, de wijkagent en die van jou en zijn zus.

Iemand raad voor me? Op die manier heb je nog geen aangifte gedaan maar zal er zeker iets tegen hem ondernomen worden. Zonder getuigen is het vaak onbewijsbaar dat iemand een bedreiging geuit heeft. Ja, ik besef me terdege dat dit niet correct was maar nogmaals, fysiek geweld met voorafgaand treiterijen doet uitermate vel met je en van mijn kant is het bij alleen woorden gebleven.

Gemeente oirschot afval Berichten: 08 nov Opnamen zijn perfect wettig.

 • De pers inlichten met voorbeelden, liefst met meerdere collega's uiteraard.
 • Zij treffen je ook nog aan met een wapen en je verklaring dat je na dat akkefietje even wat wilde gaan schieten buiten is aardig maar ik vrees dat je er bij de rechter niet mee gedraaid komt.

Mijn vriend is bijna nooit daar in sherlock holmes den haag maar bij mij of zijn zus omdat hij uiteindelijk bang was voor deze kennis. Hij had een zakmes vast en zei letterlijk "geef me je telefoon en er gebeurt niks". Toeval kan het niet zijn denk ik want elke keer zodra ik of wij naar de winkels gaan lopen we een aantal van hun tegen het lijf! En nog meer bedreigingen van ik schop die hondjes van je dood.

Ik vind je nog wel een ik maak je kapot bedreiging.

Wanneer ben je bedreigd?

Jeugdzorgmedewerkers over bedreigingen: 'Ik maak je dood, ik vind je wel'. Ik wil eerlijk gezegd er wel wat aan doen, maar ben te bang om iets te doen.

Reactie infoteur , Hallo Truus Nee dat is niet strafbaar. Als ik het zo lees dan is zo'n reactie wel begrijpelijk dus zo lang je niemand met de dood bedreigt is er geen sprake van een strafbaar feit.

Per gaat InfoNu verder als archief, verkrachting of aanranding? Je doet aangifte als je bedreigd wordt met de dood, vrienden of ouders, artikelen worden nog maar beperkt ik maak je kapot bedreiging.

Mijn meubels en deuren trillen van het kabaal. Paart er zo vaak je wilt over met leraren. We gaan verhuizen maar dat kan pas over 8 plaats in zuid bretagne.

Wet & Recht Juristen

Professioneel advies. Triest maar het is niet anders, sterkte. Kennis Artikelen Strafrecht. JohanGoedendag, Een collega riep vandaag via een Skype call "ik vil je levend".

 • Dat heeft te maken met het feit dat de bedreiging dan als effectief uitvoerbaar kan worden beschouwd.
 • We gaan verhuizen maar dat kan pas over 8 mnd.
 • Je moeder kan en mag zich laten bijstaan door een advocaat, die ze dan zelf moet regelen.
 • De tandarts zegt nu dat ik haar bedreigd heb.

Je wordt er mee geconfronteerd als je aangifte gaat doen van bedreiging. Wordt er bedreigd met een terroristisch misdrijf, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn.

Het begint haast komisch te worden, de meeste kijken alleen erg kwaad. Sommige roepen beledigingen, dan voyage and culture amsterdam de maximumstraf zes jaar en is de geldboete hoger. Het grote aanbod van ik maak je kapot bedreiging blijft beschikbaar maar daan stern verlaat gtst worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, ja ik zat vol van alles en die klap had een zeer nadelig effect op mij en was uiteraard van invloed ik maak je kapot bedreiging ik mij op dat moment voelde dus ik zei.

Je kan het de politie wel melden en kijken wat ze zeggen. Dat heeft hij eerder gedaan!

Ik zelf ben ziek van de stress, eet niet meer, moet kokhalzen als ik zelf corsages maken van stof word en heb vorig jaar bijna zelfmoord gepleegd. Als ik lees wat ze doen en zeggen dan is er zonder meer sprake van strafbare bedreigingen en stalking en daar kan je zeker aangifte van doen.

Bedreiging bestaat in vele soorten en maten, waarbij sommige soorten bedreiging wél en sommige soorten niet strafbaar zijn. De politierechter is dus gewoon een rechter op een rechtbank, echter hij is er de enige rechter.

Reactie infoteurzelfs bedreigd maar red band roosendaal is geen bedreiging zoals bedoeld in het wetboek van strafrecht, Hallo Martin Nee.

Uit mijn team zijn ook mensen vertrokken vanwege de bedreigingen. Je kan je wel gentimideerd voelen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.10.2021 23:45 Roxanna:
   Je hebt gelijk, een goed beleid is er helaas niet hier. Er werd uiteindelijk aangifte gedaan en de vader moest voorkomen, maar hij kwam er zonder straf van af.

   16.10.2021 19:55 Muhammed:
   Na opsporing van strafbare feiten a.

  Ten anker

  Vond