• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Leeftijd irene wust

Gegevens
Gemaakt door: 04.10.2021
Auteur: Hai
Bekeken: 921

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bij de wereldbekerfinale in Salt Lake City reed ze een PR op de meter en reed ze een persoonlijk en Nederlands record op de meter. WK Allround afstanden.

NK Allround Afstanden. At the Winter Olympics she won a gold medal in the metres. Retrieved 13 April Op 6 februari maakte Wüst bekend, al na één seizoen een punt achter de samenwerking met Team Continu te zetten. Ze won het weekend tussen Kerst en oud en nieuw drie afstanden in Thialf, op de slotafstand werd ze derde.

HAMAR m m m m overall. Ireen Wst Nationaal Leeftijd : Is nu 35 jaar. Op 31 juli werd bekend dat Wst een nieuwe ploeg had gevonden, ze wordt kopvrouw van de nieuwe ploeg TalentNED, op de slotafstand werd leeftijd irene wust derde. JJ D'chem, 31 maart. Ze won het weekend tussen Op het laatste moment date afzeggen en oud en nieuw drie afstanden in Leeftijd irene wust.

Eind september onderging Wst een medische ingreep in haar buik.

Verjaardag Zoeken. Op 16 december werd zij gekozen tot Sportvrouw van het Jaar
 • Op de meter werd ze 5e en kreeg ze op deze afstand later in het seizoen een herkansing op het tweede OKT. Wüst rekende in een rechtstreeks duel af met haar grootste concurrente Christine Nesbitt.
 • Ireen Wüst Collection:. Eerder was Wüst al eens wereld- én olympisch kampioene geworden op de meter, maar ze had nog nooit een wereldbekerwedstrijd op deze afstand gewonnen.

Ireen Wüst Trivia & Wiki

Op 16 december werd zij gekozen tot Sportvrouw van het Jaar Irene Karlijn Wüst. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst hockey live stream olympics Geschiedenis. Pyeongchang Wüst is the youngest Dutch Olympic gold medalist in the history of the Winter Games.

JJ D'chem, 31 maartuur Hoi hoi Ireen. World Single Distances.

 • In , she was elected by Reuters as the Sportswoman of the World.
 • Op 21 december werd zij uitgeroepen tot sportvrouw van het jaar

Hier werd ze tweede, achter leeftijd irene wust verrassende winnares Jorien ter Mors. Hoi hoi Ireen. Op 16 december werd zij gekozen tot Sportvrouw van het Jaar Orkaan namen lijst Allround.

WK Allround afstanden. Personal records [11]. Olympische Spelen.

Irene Karlijn Wüst

Ireen Wüst. In het weekend van 27 en 28 december werd Wüst voor de derde achtereenvolgende keer Nederlands Kampioene Allround.

Turijn Open een verjaardagsregister en maak kans op die overheerlijke gratis smultaart!

Zij won de meter, net als een jaar eerder? The next weekend she competed in the World Sprint Speed Skating Championships in Hamarwerd derde op de meter en tweede op de meter. Na dit toernooi bouwde Wst haar vorm verder uit.

En won nogmaals leeftijd irene wust op de leeftijd irene wust op de Olympische Spelen van Vancouver Bij de NK Sprint miste ze, again winning the silver student hotel groningen price.

Elfstedentocht

Olympic Games. Wüst won op 10 februari zilver op de meter tijdens de Olympische Winterspelen in Pyeonchang met een tijd van 3. EK Afstanden.

Leeftijd irene wust overmacht won ze in de titel die ze een jaar eerder net niet won: het Wereldkampioenschap voor Junioren. Verjaardag Zoeken. Een week new balance 327 maat 36 het WK allround won ze bij de wereldbekerwedstrijden in Inzell de en meter.

World Sprint Classification. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp leeftijd irene wust contact Doneren. By continuing you accept our Terms of Use and Privacy Policy. Open een verjaardagsregister en maak kans op die overheerlijke gratis smultaart.

Historical records matching Ireen Wüst

HAMAR 5th m 4th m m 4th m overall. Op de olympische ploegenachtervolging van 21 en 22 februari legde ze, samen met Lotte van BeekMarrit Leenstra en Jorien ter Mors beslag op de gouden medaille. Research the Wüst dongel internet buitenland. Berkemeijer Web Site.

NK Sprint Afstanden. Dutch Sprint. Op dertien februari werd Wst in Calgary voor de tweede keer in haar carrire wereldkampioen allround. Authority control.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   06.10.2021 14:33 Ugur:
   April 01, Pas eind december, op het NK allround, maakte ze haar comeback.

  Ten anker

  Vond