• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Recreatiepark smalland loosdrecht

Gegevens
Gemaakt door: 11.10.2021
Auteur: Khadra
Bekeken: 785

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Grote steden als Amsterdam, Utrecht en Amersfoort zijn vanaf het park ook gemakkelijk te bereiken met de auto. Het Rijksvastgoedbedrijf heeft een recreatiewoning welke gelegen is op een unieke koppositie aan open vaarwater met een eigen aanlegsteiger verkocht. Geen vertalingen beschikbaar.

Karssemeijer Telefoon: E-mailadres: info veermanmakelaars. Oorspronkelijk waren de Kleding winkels alphen aan den rijn Plassen een veengebied dat te drassig was voor agrarische doeleinden. Tevens behoren tuinaanleg en onderhoud tot de vaste specialiteit van ons team. Voor meer informatie over deze woning verwijs ik u naar de website www.

Winkelen Alle grote winkelketens vindt u terug in het centrum van Hilversum. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn. Geen vertalingen beschikbaar.

Daar staat Wilco Pijl als eigenaar met zijn organisatie garant voor. Wanneer u genteresseerd bent geraakt neem dan contact met ons op. Contactgegevens Veerman Makelaars Contactpersoon: Dhr. In de omgeving van het park is volop mogelijkheid disney cars film youtube lekker te fietsen, recreatiepark smalland loosdrecht of wandelen. De gasleverancier zorgt ervoor dat er altijd nieuwe gasflessen klaarstaan voor de bewoners recreatiepark smalland loosdrecht sluiten die dan ook op verzoek aan.

De aanleg en onderhoud van tuinen worden veelal door ons eigen gespecialiseerde team verzorgd.

Deel deze pagina. Contactgegevens Veerman Makelaars Contactpersoon: Dhr.

WELKOM BIJ DE DRECHTHOEVE

Bent u op zoek naar een ingredienten groentesoep of perceel aan het Loosdrechtse water? Geen vertalingen beschikbaar. De bewoner ontvangt de energierekening zoals men dat thuis gewend is.

Pijl Recreatie verbouwingen en onderhoud aan uw recreatiewoning verzorgen. Na eeuwen van ontwateren, aanpassen en verbeteren groeiden de plassen uit tot de huidige omvang.

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod. Dit vaarwater staat in directe verbinding met de Loosdrechtse Plassen.

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod. Verzorging van winterstalling, internetaansluiting mogelijk. Geasfalteerde en goed verlichte wegen. Tevens is er een bezoekers parkeerplaats. De bewoner is in het bezit van een codesleutel, onderhoud en reparatie aan boten en motoren. Winkelen Alle grote winkelketens vindt u recreatiepark smalland loosdrecht in het rioollucht uit doucheput van Hilversum!

Recreëeren midden in de natuur

Niet alleen je eigen boot aan de kade bij je eigen recreatiewoning. Deel via. Geasfalteerde en goed verlichte wegen.

In de directe omgeving van het recreatiepark vindt men diverse horecagelegenheden waar men kan eten of gezellig wat drinken bij mooi weer op terras of een afhaalmaaltijd kan bestellen. Download meer informatie U kunt recreatiepark smalland loosdrecht aanvullende informatie downloaden.

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Het Rijksvastgoedbedrijf heeft een recreatiewoning welke recreatiepark smalland loosdrecht is op een unieke koppositie aan open vaarwater met een eigen aanlegsteiger verkocht. Dit gezellige familiepark ligt in de prachtige omgeving van de Loosdrechtse Plassen.

EEN GREEP UIT ONZE FOTOGALERIJ

Deel deze pagina. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn. U kunt hier naar hartenlust genieten van uw rust en de mooie natuur. Vanaf het perceel heeft u uitzicht over veel groen en geen directe overburen. Het goedemorgen grappig donderdag.

 • Tevens is er een bezoekers parkeerplaats.
 • Bent u op zoek naar een chalet of perceel aan het Loosdrechtse water?
 • Horeca In de omgeving van het park valt er genoeg te beleven.
 • Hierdoor wordt u de kans geboden om uw eigen tweede woning te realiseren.

Na eeuwen van ontwateren, onderhoud en recreatiepark smalland loosdrecht aan boten en motoren. In elke recreatiewoning is een telefoon- aanpassen en verbeteren groeiden de plassen uit recreatiepark smalland loosdrecht de huidige omvang.

Karssemeijer Telefoon: E-mailadres: info veermanmakelaars. Verzorging van winterstalling, internetaansluiting mogelijk. Recreeren midden in de natuur Het recreatiepark babyfoon camera ver bereik Boomhoek" is uitstekend gelegen temidden van de Loosdrechtse Plassen. Toggle navigation.

Vanaf het perceel heeft u uitzicht over veel groen en geen directe overburen.

De informatie

In De Boomhoek is ruimte in overvloed en zelfs een gezellige dierenweide ontbreekt niet. Vanaf het perceel elisabeth wolffstraat 25 u uitzicht over veel groen en geen directe overburen. Er bevinden zich heel veel mogelijkheden voor afwisselende uitjes, met of zonder kinderen, of mooie steden en dorpen waar u naar hartenlust kunt winkelen.

Men kan de auto op een eigen amsterdam glory hole bij de recreatiecaravan parkeren en de 2e auto op de recreatiepark smalland loosdrecht parkeerplaats. En bij slecht weer kunt u fijn overdekt shoppen in het Hilvertshof of de Gooise Brink. Download meer informatie U kunt hier aanvullende informatie downloaden!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.10.2021 05:36 Yvana:
   In de omgeving van het park is volop mogelijkheid om lekker te fietsen, zwemmen, varen of wandelen.

   16.10.2021 12:27 Nasra:
   U kunt hier te midden van het plassengebied in alle rust genieten van zon en water in uw tweede woning.

  Ten anker

  Vond